Lägenheten är snart min

Dagarna rullar på. Imorgon får jag min lägenhet så helgen blir riktigt spännande, med flyttlass från Vallby till Majorna. Nollningen fortsätter, togafest igår var riktigt trevlig!

.

Mys med Anna igår, kanon va det!! 
Det är riktigt segt att bo själv börjar jag känna
blir mest bara rastlös och sjukt slö. Och självklart
sällskapssjuk.

Dagen efter en trevlig kväll

Sittningen igår var inte som jag tänkte. Jag trodde det var en fin tillsällning där balen ligger i lä. Men så var inte ritkgit fallet, här var det stenhård fest. En grisfest men en mycket rolig sådan, även om Solbacken och Utedansen är bättre, just för alla underbara männsikor som är på de festerna. Men det var riktigt kul igår!!

Nu blir det en promenix och sen ska jag lotsa mig bort till Anna och mysa!!

Vallaby

Jag har varit i Göteborg sen i måndags, fyra ynka dagar ändå känns det som jag minst har varit borta 2veckor.

Det är riktigt många intryck på en och samma gång. Det är full späckat schema och det lär det ju vara ett tag. Kände att jag behövde vila upp mig lite, så åkte hem över natten. I morgon ska jag lära mig vett och etikett på min livs första sittning eller det kanske det inte räknas som, men prov sittning står på schemat!


Innan tåget rullar mot Göteborg ska jag hinna träffa Marielle och Nena med!

i ett lila regn

GRYMT!

Way out west i sikte


det närmar sig

Har egentligen att göra de flesta vakna timmar på dygnet och ändå blir jag rastlös. Kanske för att jag omöjligt kan hinna med allt jag vill, så kanske bör kalla det stressad även om känslan är rastlös. Har fått packat fler flyttlådor även om de borde varit fler.

Sanningen är den att starten är på tisdag och det kan jag inte riktigt få in i mitt huvud. Allt blir nytt och dagen går inte att skjuta upp utan det är på tisdag. punkt slut.

Semster

Semestern kunde inte börjat på bättre sätt. Hoffmaestro, After Beach, Lager 157, Arosfortet, UTEDANSEN! TippTopp!
Nu packar jag flyttlådor och blir samtidigt väldigt vemodig. Det kommer bli kaninkanon, ska bara vänja mig lite ;)
RSS 2.0